0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

PRVI ČOVEK VOJVODINE O KAZNI ZA LALATOVIĆA: ‘Nije nam ideja da prečicom dođemo do raskida ugovora’

Objavljeno: 01.03.21 u 12:30

Predsednik FK Vojvodina, Dragoljub Samardžić, poručio je da ne vidi da je bilo šta problematično u tome što je klub najavio disciplinski postupak protiv trenera Nenada Lalatovića.

Podsetimo, Lalatović je nedavno komentarisao suđenje i rekao je da bi Vojvodina imala četiri boda više da ih sudije nisu oštetile – što je bio indikator za upravu Novosađana da najave kaznu.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

– Niko sa strane nam ništa nije tražio ili sugerisao, niti je ovaj potez usmeren protiv Nenada lično, jer i dalje imamo visoko mišljenje o njegovom radu u Vojvodini… Samo smo imali pravo i obavezu da reagujemo na Lalatovićevo ponovno iskakanje iz sistema. Nije mu ovo prvi put da izlazi izvan ingerencija šefa stručnog štaba – rekao je Samardžić za list ‘Danas’, a potom dodao:

– Prejake su reči disciplinovanje i ućutkivanje u vašem pitanju, pre bih rekao da želimo da ga na drugačiji način podsetimo na pravila ponašanja, jer svi pređašnji razgovori nisu urodili plodom. Mogu da mu budem otac po godinama, pa volim roditeljski da ga zagrlim i ukažem mu na neke stvari, on obeća da neće više, kao na poslednjim zimskim pripremama, a onda mu se desi onakav istup u medijima.

Dotakao se Samardžić i priče da Vojvodina želi da se ‘reši’ Lalatovića pre isteka ugovora 31. maja.

– Nije nam ideja da prečicom dođemo do raskida ugovora, ako je to neko mislio. Ovo je isključivo stvar poštovanja klupske discipline – rekao je prvi čovek Novosađana.

Podsetimo, Vojvodina je trenutno treća na tabeli Superlige Srbije, za vikend su pobedili Napredak sa 1:0, dok u utorak u okviru vanrednog kola gostuju Partizanu u derbiju kola.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter