in , ,

VOJVODINA POKREĆE POSTUPAK PROTIV LALATOVIĆA! Predsednik Novosađana otkrio detalje!

FOTO: FK Vojvodina

Čelni ljudi FK Vojvodine odlučili su da pokrenu disciplinski postupak protiv svog trenera Nenada Lalatovića zbog komentarisanja sudijskih odluka.

Lalatović je, naime, nedavno istakao da je njegov tim oštećen i da su im uzeta četiri boda – ali da se neće žaliti, da bi u međuvremenu izjavu javnosti dao predsednik Novosađana Dragoljub Samardžić:

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

– Na sastanku Upravnog odbora raspravljali smo i o tome, kao i o ostalim Lalatovićevim izjavama koje su se direktno odnosile na politiku kluba i zaključili da one izlaze iz okvira njegovih nadležnosti i obaveza. Na sastanku UO je istaknuto da su svi članovi našeg kluba upoznati s Disciplinskim pravilnikom FSS-a, pa se Vojvodina ograđuje od pojedinačnih izjava svojih članova – rekao je Samardžić, prenosi ‘Sportski žurnal’, a potom dodao:

– Naša disciplinska komisija pokrenuće postupak protiv Nenada Lalatovića zbog njegovih istupa u medijima, a koji su u suprotnosti s pravilnikom FSS-a, kao i samog kluba.

Podsetimo, Vojvodina je u petak pobedila Napredak 1:0 golom iz penala, a sledeće nedelje u vanrednom kolu očekuje ih gostovanje Partizanu.

 

Autor: HotSport

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BJELICI DOVOLJNO 12 MINUTA DA REŠI MEČ! Zapažena partija Srbina i koš za pobedu Sakramenta! (VIDEO)

LEBRON BEZ DLAKE NA JEZIKU! Džejms odgovorio Ibrahimoviću: ‘Nije pametno kačiti se sa mnom’ (VIDEO)