0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Youtube

MIHA ODGOVORNO TVRDI: ‘I dan posle utakmice, bolji sam od Ibrahimovića’

Objavljeno: 27.02.21 u 23:46

Bolonja je savladala Lacio!

Siniša Mihajlović je prvi put u trenerskoj karijeri savladao Lacio. Bolonja je slavila rezultatom 2:0. Vidno raspoložen, Miha je najavio dolazak na ovogodišnji festival u Sanremu. Na muzičkom festivalu će učestvovati i Zlatan Ibrahimović. Mihajlović je kao i obično, našao način da nasmeje sve prisutne.

-Zaista volim italijansku muziku, imam mnogo prijatelja pevača. Ali, idem dan posle utakmice (Kaljari) pa ću verovatno utanjiti sa glasom i neću pevati dobro. Ali ću sigurno bolje pevati od Ibre – našalio se legendarni stručnjak.

Miha je nastavio sa analizom utakmice.

-Odigrali smo odličan meč, inače ne bismo mogli da dobijemo. Posle penala koji je odbranio skorupski i gola koji je dao Mbaje bilo je nemoguće ne pobediti na ovom meču. Imali smo veći intezitet na terenu, pritisnuli smo ih visoko i imali dobru kontrolu kada lopta bila kod nas. Dobro smo počeli, pogrešili smo u nekom odlukama, ali generalno sam veoma zadovoljan učinkom. Nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača, ali odigrali smo dobro i zasluženo pobedili.

PROČITAJTE JOŠ: VERONA ZAUSTAVILA JUVENTUS: Lazović u ulozi asistenta!

Mi smo tim koji želi da se nadigrava u svakoj utakmici. Često stvaramo dosta šansi, ali ne postižemo golove. Napred smo brzi i opasni u igri jedan na jedan, uvek se nadigravamo, a onda primamo golove iz nekih grešaka. Ali je ovaj put sve prošlo u redu. Imali smo dugo problema sa povredama, sada smo se gotovo svi oporavili i pokušavamo da uradimo ono što moramo. Videćemo gde ćemo biti na kraju, ali ako nastavimo-zaključio je Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter