0
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

NEMANJA MATIĆ KAZNIO SAM SEBE, KRIV JE I POGBA: Pravila moraju da se poštuju!

Objavljeno: 25.02.21 u 22:30

Srpski fudbaler je zadužen za to da se u Junajtedu svi pridržavaju pravila.

Prvo je kapiten Mančestera Hari Megvajer morao da uplati novac klubu jer je uneo telefon u teretanu. Nemanja Matić je izjavio kako su upravo njih dvojica odlučivali o pravilima.

Megvajer je kažnjen – uneo je telefon u teretanu. Problem je bio što smo on i ja odlučivali o pravilima. Ušao je sa telefonom i ja sam rekao, ‘Hari, žao mi je’…Disciplina unutar tima je vrlo važna zato smo uspostavili ta osnovna pravila. Nema kašnjenja na trening, na sastanke, nema telefona u teretani. Momci su pre nekoliko meseci počeli da se prilagođavaju, mnogo novca je uneto u zajedničku kasu, ali biće bolje, počeo je srpski reprezentativac.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom je Nemanja dao primer i ostalima tako što je kaznio samog sebe. On je pre utakmice sa Njukaslom kasnio na sastanak zbog razgovora sa Pogbom, pa je rekao kako će od njega tražiti da plati pola kazne.

Kasnio sam na sastanak svega dve sekunde, ali pravila su ista za sve. Morao sam da se kaznim pošto su me uhvatili. Ispred sobe u kojoj se sastanak održavao pričao sam sa Polom Pogbom, pa ću od njega tražiti da plati polovinu kazne. Ne znam hoće li prihvatiti, našalio se Matić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter