4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

VELIKI PROBLEMI ZA PARTIZAN: Ostoja Mijailović izneo detalje o povređenim igračima!

Objavljeno: 24.02.21 u 17:37

Veliki broj igrača Partizana nije u treningu pred najvažnije utakmice u sezoni.

Nakon što je trener Sašo Filipovski otkrio ko je sve povređen, oglasio se i predsednik kluba Ostoja Mijailović. Pričao je o narednim mečevima, ali je dodao još jednog igrača na listu povređenih.

Očekuju nas dve utakmice koje su nam najvažnije u ostatku sezone, protiv Trenta i Metropolitana. U ovom trenutku opet imamo nekoliko povređenih igrača. Veličković je totalno van ekipe zbog povrede. Mozli će da napravi pauzu od dve, tri nedelje jer ima rupturu mišića. Pejdž ima povredu Alhilove tetive. Danas smo dobili informaciju da je Mika povredio lakat, da pokušavaju da ga oporave za meč protiv Trenta, počeo je Mijailović.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Potom je dodao kako je Partizan uradio sve što je mogao, ali je nedostajalo sreće.

Prosto, nemamo sreće ove sezone. Šta god da pokušamo da uradimo, to ode u nekom drugom pravcu. Jednostavno, ne možemo da dođemo do cilja koji smo na neki način zacrtali, a uradili smo sve što smo mogli, zaključio je predsednik najtrofejnijeg kluba u Srbiji.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Crno-beli će 27. februara igrati protiv Zadra u okviru ABA lige, dok ih 3. marta očekuje ekipa Trenta. Utakmicu sa Metropolitanom gledaćemo 10. marta.

0
0

4 Komentara

  1. Nesto se dogadja u KKP ali se uzroci mogu samo naslutiti. Stice se utisak da je Mijailovic digao ruke, ili nateran da digne ruke, od Partizana. Istovremeno Filipovski deluje kao inkvizitor nad igracma. Drugim recima, „rade kao konji i povredjuju se“, te sklanja igrace iz rostera bez obezbedjenja zamena….Ocekujem burnu reakciju navijaca..Mislim da je Ostoja na izlaznim vratima, i to radi puzeci….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter