0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

LUIS SUAREZ: ‘U Barseloni su mi rekli da sam star i da ne mogu da igram na najvišem nivou’

Objavljeno: 23.02.21 u 12:15

Urugvajac je iskreno govorio o danima u Barseloni.

Urugvajac je ostavio dubok trag u  redovima ekipe koju sa klupe predvodi Ronald Kuman. U Barseloni to očigledno nisu znali da cene.

Tokom letnjeg prelaznog roka, saopštili su Suarezu da ne računaju na njegove usluge. Luis je odlučio da promeni sredinu i potpisao je ugovor sa Atletiko Madridom. Barsa se odrekla iskusnog golgetera za samo 5 i po miliona evra.

Zabeležio je 20 nastupa u ekipi iz glavnog grada Španije, a postigao je čak 16 pogodaka.

-Ono što mi je stvarno smetalo je da su mi rekli da sam star i da ne mogu da igram na najvišem nivou i da nisam za veliki tim. To me je razočaralo-istakao je  Luis Suares za Frans fudbal.

PROČITAJTE JOŠ: NESVAKIDAŠNJI POTEZ UPRAVE ASTON VILE: Zbog povrede igrača, fudbalerima zabranjeno da igraju Fantazi

-Ono što je ključno je um. Veoma je važno da budeš jak u glavi i da osećaš da možeš da preokreneš tešku situaciju. To mi je uvek bila odlika, nikad nisam odustajao, čak i kada je bilo teško. Taj karakter me je gurao da dođem u ovaj tim i da se borim za važne stvari. Jedna od mojih motivacija je bila da pokažem da i dalje mogu da računaju na mene. To je pitanje samopouzdanja. Hteo sam posle svih godina u Barsi da dokažem da mogu da budem koristan na najvišem nivou u španskoj eliti-zaključio je  Suares.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter