0
Evropske lige

NESVAKIDAŠNJI POTEZ UPRAVE ASTON VILE: Zbog povrede igrača, fudbalerima zabranjeno da igraju Fantazi

Objavljeno: 23.02.21 u 11:50

Ova odluka privukla je pažnju na ‘ostrvu’…

Fudbaleri Aston Vile i članovi stručnog štaba do kraja sezone neće moći da igraju globalno popularnu igricu Fantazi Premijer lige, zbog kršenja klupskog pravilnika.

Naime, igrači ovog tima Met Target, Nil Tejlor i Konor Hurihejn, te klupski analitičar Skot i fizioterapeut Rob, izbacili su iz postava kapitena ekipe Džeka Griliša uoči isteka roka. koji je u ovom kolu bio u petak u 19.30 časova.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

To su mnogi protumačili kao jasan znak da je jedan od najboljih igrača VIle povređen i da se neće naći u timu za utakmciu sa Leseterom, što se kasnije tako i desilo.

Ljubitelji ove igrice su onda pohitali na društvene mreže, a tamo na slikama s poslednjeg treninga nisu mogli da vide kapitena, te su brže-bolje pre isteka vremena pohitali da ga zamene.

– Dobio sam informaciju da su se na društvenim mrežama pojavile glasine da Džek neće igrati zbog čega će biti sprovedena klupska istraga zbog kršenja discipline, obrazložio je trener Aston Vile Din Smit.

Za sada su svi pomenuti samo dobili zabranu igranja Fantazija do kraja sezone i ne očekuje se da dalje budu kažnjeni.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter