0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

OVO SE NJEMU NIKAD NIJE DESILO: Inter razbio Milan, a Lukaku se podsmevao Ibrahimoviću – i to Šveđaninu ‘u facu’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.21 u 19:56

U Derbiju dela Madonina Inter je razbio Milan i pokazao mu ko vlada gradom mode.

Nešto slično uradio je i Romelo Lukaku, koji vodi ličnu utakmicu s Zlatanom Ibrahimovićem.

Ekipa Antonija Kontea potpuno je nadigrala ‘rosonere’ i upisala ubedljivu pobedu 3:0, a meč su obeležili Lautaro Martinez i Lukaku. Argentinac je postigao dva gola, a Belgijanac jedan uz asistenciju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Ibrahimović je ostao u drugom planu, a Lukaku nije zaboravio ono što se dešavalo na meču ova dva tima u Kupu Italije, pre oko dva meseca. Nekadašnji saigrači iz Mančester junajteda su jedan drugom imali svašta da kažu tom prilikom, a Lukaku je tada, kao i sada slavio pobedu svog tima.

Lukaku je trećim golom za Inter otklonio sve dileme oko pitanja pobednika, sredinom drugog dela meča, a sada je isplivao snimak koji pokazuje, da je prilikom proslave imao šta da poruči Šveđaninu:

– Ja, ja! Je**no sam ti rekao, uzvikivao je Lukaku na italijanskom u pravcu Zlatana kada je postavio konačnih 3:0 u Derbiju dela Madonina.

Ovim pogotkom Lukaku je postao prvi igrač Intera koji je bio strelac u četiri uzastopna milanska derbija još od 1950. godine. Međutim, nema sumnje da mu prgavi Šveđanin neće odgovoriti, verovatno prvom narednom prilikom…

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter