0
Evropske lige

SRBIN NA CENI: Mielnković bi na leto mogao da napusti Fiorentinu, velika broba engleskih velikana za srpskog štopera!

Objavljeno: 18.02.21 u 17:32

Ne samo klub, već bi mogao da promeni i ligu.

Iako aktuelna sezona nije ni blizu završetka, deluje da će period do leta biti poslednji, tokom kog je Nikola Milenković igrač Fiorentine.

Kako lokalni mediji iz Firence javljaju, srpski reprezentativac je daleko od toga da produži ugovor sa Violom koji mu ističe na leto 2022. godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Zbog toga klub ne želi da reskirani i ostane praznih džepova, već će iskoristiti poslednji voz i zaraditi od Milenkovićevog odlaska. Problem je i to što bi za nešto manje od godinu dana popularni Bleki kao slobodan igrač mogao da potpiše predugovor s nekim drugim klubom.

Liverpul i Mančester junajted su dva kluba koja se povezuju sa Milenkvoićem i koji su navodno najkonkretniji u nameri da ga angažuju. Đavoli ga pod budnim okom prate duže vreme, a kako spremaju remont u odbrani, Milenković je jedna od prvih opcija.

Nikola Milenkovic
FOTO: Twitter/printscreen

Za sada nije poznato koliko novca Fiorentina traži za nekadašnjieg igrača Partizana, ali se spekuliše da klub prodajom njega i Pecele želi da prihoduje oko 50 miliona evra. Prema specijalizovanom sajtu Transfermarkt, Milenković na tržištu vredi 28 miliona evra.

Podsetimo, Milenković je u Fiorentinu stigao 2017. godine iz Partizana i za to vreme je odigrao preko 100 mečeva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter