0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

POKETINO: ‘Naravno, želimo da osvojimo Ligu šampiona! Igramo protiv ekipe koja ima isti cilj’

Objavljeno: 16.02.21 u 11:49

Veliki derbi je na programu u utorak!

U okviru nokaut faze najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi, Barselona na svom stadionu dočekuje ekipu PSŽ-a. Trener ekipe iz Francuske, Maurisio Poketino, veruje u uspeh svoje ekipe. Argentinac je istakao da je cilj osvajanje trofeja!

-Biće poseban meč. Oseća se da će ovaj duel da bude važan i može se primetiti da su svi u klubu uzbuđeni. Naravno da je naš cilj da osvojimo Ligu šampiona. Igraćemo protiv Barselone, tima koji takođe to želi -istakao je stručnjak.

PROČITAJTE JOŠ: HS ANALIZA: Liga šampiona se vraća! Mesi ili Mbape?

Prethodni susret u Ligi šampiona, završio se na katastrofalan način za PSŽ. Francuzi su 2017. dobili prvi meč rezultatom 4:0, a u revanšu na stadionu ‘Kamp Nou’, Barselona je slavila sa neverovatnih 6:1.

-Miran sam i opušten. Ovaj PSŽ je drugačiji. Ne možemo da izbrišemo to što se dogodilo, ali možemo da izgradimo nešto drugačije u budućnosti-zaključio je Poketino.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter