0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

BRITANAC PORUČUJE: ‘Mnogo je negativnih priča oko Novaka! On to mora da ignoriše’

Objavljeno: 16.02.21 u 09:47

‘Đoković je teniser koga treba da pobedite u Melburnu. Njegov rekord je ovde sjajan, osvojio je osam titula’.

Nekadašnji britanski teniser Tim Henman, govorio je o Novaku Đokoviću uoči četvrtfinalnog meča. Protivnik najboljeg tenisera sveta, biće Nemac Saša Zverev.

-Mnogo je negativnih priča oko Novaka Đokovića. Znam da je to zanimljiva tema svima nama, ali on to treba da ignoriše. Dok sam ja igrao, osećao sam da je važno da samo kontrolišem stvari, koje zavise od mene. Sve ostalo sam se trudio da eliminišem kada meč počne. Nisam želeo da trošim energiju na ono na šta ne mogu da utičem-rekao je Henman.

Tim ističe da je iznenađen pojedinim reakcijama prvog reketa planete.

-Kada vidite Novakove rezultate tokom karijere, jasno vam je koliko je dobar. Šta drugi ljudi misli, ne treba da ga zanima. Iznenađen sam što izdvaja i jedan procenat svoga vremena na takve stvari. To je nebitno i ne može to da kontroliše.

PROČITAJTE JOŠ: MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ ZASMEJAO NOVINARE: „Primio sam vakcinu u Srbiji! Sve više ličim na Putina, a brada mi raste kao u Draže Mihajlovića!“

Đoković je teniser koga treba da pobedite u Melburnu. Njegov rekord je ovde sjajan, osvojio je osam titula. Možemo mi da spekulišemo o težini povrede, kako utiče na njega, ali u jedno sam siguran. Osim na šljaci kada je tu Nadal, Novak je favorit na svakom turniru na kojem igra- poručuje Henman.

Đoković u 10:30h izlazi na teren.

-Mislim da mu je to najveći izazov do finala. Zverev je mnogo konstantiji na servisu. To ga je mučilo u prošlosti. Odlično se kreće, sjajno udara lopticu sa obe strane. Međutim i pored svega toga mislim da su Đokovićeve šanse veće. Sve mu se otvara, ako preskoči ovu prepreku- istakao je Britanac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter