0
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ ZASMEJAO NOVINARE: „Primio sam vakcinu u Srbiji! Sve više ličim na Putina, a brada mi raste kao u Draže Mihajlovića!“

Objavljeno: 15.02.21 u 23:57

Ćiro u svom stilu!

Legendarni hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević kaže da je vakcinisan protiv korona virusa u Srbiji, ruskom vakcinom „Sputnjik 5“.

Proslavljeni stručnjak pričao je za „24 sata“, a novinare je zanimalo da li je istina da je Ćiro vakcinisan preko reda u nekoj od zagrebačkih bolnica.

– Nisam se ugurao preko reda, ne želim! Da jesam, sada bi mi ti je..o mater – smeje se bivši selektor Hrvatske reprezentacije.

Legendarni Ćiro je naveo da sve više liči na Putina.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Lepo sam tamo otišao kad sam već mogao, i mogu ti reći, svakoga dana kad se pogledam u ogledalo, sve si više ličim na Putina! Raste ta lepa plava kosa, baš je krasna, još samo da izvežbam njegov pogled, i to je to – šali se uvek interesantni Ćiro Blažević.

Na komentar novinara da bi uskoro trebao da ide u Srbiju po drugu dozu, Ćiro je odgovorio da su specijalno za njega Rusi napravili vakcinu u jednoj dozi.

– Ništa dvaput, ne idem više. Izvadili su mi tamo i krv da vide kako sam reagovao na vakcinu, valjda test na antitijela. Čuj, kako sam reagovao? Tako da svako malo i bradu moram da brijem, raste k’o u Draže Mihajlovića… – izjavio je legendarni stručnjak.

Miroslav Ćiro Blažević ističe da su vakcine u Srbiji najefikasnije i najverodostojnije i da je pitanje hoće li ih u Hrvatskoj biti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter