0
ATP

FOTO: Youtube screenshot

PITANJE NOVINARA RAZBESNELO KRAJINOVIĆA: ‘Sad me pitaš o Novaku? Kakve to sad ima veze?

Objavljeno: 13.02.21 u 10:15

Filip je poražen nakon velike borbe!

U okviru trećeg kola Australijan Opena, Filip Krajinović je izgubio od Danila Medvedeva.  Ruski teniser je slavio nakon tri sata i šest minuta igre. Meč je završen rezultatom 3:2, a po setovima je bilo 6:3, 6:3, 4:6, 3:6, 6:0.

Nakon duela, Filip Krajinović je došao na konferenciju za novinare. Jedan od učesnika, postavio je teniseru pitanje o Novaku Đokoviću. Filipa je pogodilo nepoštovanje prema njemu i Medvedevu i reagovao je ljutito.

PROČITAJTE JOŠ: NENAD LALATOVIĆ PORUČUJE: ‘Srbiji treba 20 Galeta Obradovića! Ko zna gde bi nam kraj bio’

Pitate me za Novaka i njegov meč? Da posle poraza prokomentarišem njegov meč? Kakve to sad ima veze? Naravno da ću da odgovorim, on je moj dobar i blizak prijatelj, ali čoveče, šta ti je – izgubio sam meč u pet setova i ti me pitaš da pričam o Novaku!? Gledao sam ga, znam šta se dešava, poslao sam mu poruku, nadam se da će se oporaviti i pobediti. On je naš heroj, želim mu sve najbolje. Ali, ovde se radi o meni- ljutito je uzvratio Krajinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter