1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

NENAD LALATOVIĆ PORUČUJE: ‘Srbiji treba 20 Galeta Obradovića! Ko zna gde bi nam kraj bio’

Objavljeno: 13.02.21 u 09:15

‘Publika bi uživala da je bio pun stadion! Mislim da je podela bodova najrealniji rezultat’.

U okviru 21. kola Superlige Srbije, Čukarički je u glavnom gradu ugostio ekipu Vojvodine. Ekipe sa vrha tabele su pružile sjajnu partiju i velika je šteta što su tribine bile prazne. Meč je završen rezultatom 3:3, a nakon utakmice oglasio se trener gostujuće ekipe Nenad Lalatović.

-Neki nam zameraju to da protiv TSC nismo imali šut u okvir gola, ali ja bih im poručio da smo na tom meču imali šansu Simića, Zukića, Bojića, dok je TSC imao samo jedan šut u okvir gola i to posle naše greške. Međutim, ako vole Vojvodinu, prvo treba da pogledaju kakva je situacija u klubu da bi tako nešto pisali, jer ovim igračima treba da daju vetar u leđa – rekao je Lalatović.

Nenad nije želeo da priča mnogo o greškama, ali je posvetio nekoliko rečenica gospodinu Obradoviću.

-Prvi gol primili smo posle kardinalne greške naše zadnje linije i golmana koji je izgubio orijentaciju gde se nalazio. Poklonili smo im gol, nakon čega se Čukarički diže i igra sjajno. To je sjajan tim i organizovan klub, sa sjajnim trenerom i velikim fondom dobrih igrača. Srbiji treba 20 Galeta Obradovića, jer takvih ljudi je malo u srpskom fudbalu. Ja bih voleo da i Vojvodina ima barem pola Galeta Obradovića, jer onda ko zna gde bi Vojvodini bio kraj. Više neću komentarisati sporne situacije, kojih je možda bilo i sa naše i sa njihove strane, jer ne zanima me ništa. Bila je ovo dobra, evropska utakmica. Da je bio pun stadion, mislim da bi publika uživala. Mislim da je podela bodova najrealniji rezultat – ističe stručnjak.

PROČITAJTE JOŠ: TOTALNI DELIRIJUM! Drugari Zvezdinog juniora u ekstazi proslavili njegove prve poene u seniorskoj karijeri! (VIDEO)

U drugom poluvremenu došlo je do incidenta koji je započeo Veljko Birmančević. Lalatović je zbog ulaska na teren dobio javnu opomenu.

-Ja sam prišao da sprečim da se igrači ne potuku, odnosno da ih razdvojim, ali sam zbog ulaska na teren dobio žuti karton. Imao sam samo dobru nameru-kaže Nenad.

Čukarički je do izjednačenja stigao u 98. minutu meča.

Sudija je planirao da produži sedam minuta i to je njegovo pravo. Ipak, ne bih komentarisao ništa. Ovo je bila utakmica za kakve se živi i ubeđen sam da će ovog vikenda biti najinteresantnija u Evropi. Malo je ovakvih mečeva, sa šest golova, ‘za infarkt’… Gubiš 2:0, preokreneš na 2:3, primiš gol u 98. minutu za 3:3… Na kraju, mislim da možemo biti zadovoljni i jedni i drugi – zaključio je Lalatović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter