0
Evropske lige

ROBERT LEVANDOVSKI: „Sve što smo želeli, bila je pobeda! Imamo šest pehara, to je neverovatno!“

Objavljeno: 12.02.21 u 13:30

Poljak zadovoljan posle novog trofeja!

Bajern Minhen osvojio je šesti trofej ove sezone, Bavarci su u finalu Svetskog klupskog prvenstva savladali Tigres sa 1:0(0:0)!

Napadač Bajerna, Robert Levandovski, dobio jepriznanje za najboljeg igrača klupskog prvenstva, a je naglasio da je dostignuće njegovog tima prosto neverovatno, s obzirom da imaju 6 osvojenih trofeja ove sezone.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sve što smo želeli, bila je pobeda. Sad imamo svih šest trofeja, koje smo mogli da osvojimo. Imali smo veliku želju da savladamo Tigres, a cilj kojeg smo postigli, stigao je posle našeg prvog pravog centaršuta na utakmici. Rekao sam saigračima na poluvremenu da bismo trebali više da centriramo. I baš smo na takav način i došli do toga, pa sada imamo šest pehara, što je neverovatno – rekao je poljski napadač.

Levandovski i Bajern u nastavku sezone očekuju utakmice u prvenstvo Nemačke i meč osmine finala Lige šampiona protiv Lacija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter