1
ATP

FOTO: Twitter screenshot

KAKVO SRCE I GLAVU IMA OVAJ ČOVEK: Novak Đoković jači od povrede i publike za 4. kolo AO! (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.21 u 14:20

Bravo Nole!

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Australijan Opena pošto je posle 5 setova savladao Amerikanca Tejlor Frica, po setovima 7:6(1), 6:4, 3:6, 4:6, 6:2!

Imao je Novak ogromnih problema, pošto je u trećem gemu trećeg seta posle jednog proklizivanja požalio na povredu, očigledno je kuk pretrpeo teško opterećenje.

Imao je Novak ogromne probleme i sa publikom. Novaka je čekao jako bitan servis, a publika je konstantno provocirala Novaka(ne uključujući naše ljude). Srbin je upitao „da li možete da ćutite“, a onda su krennuli veoma glasni zvižduci publike prema Noletu.

Novak je u par navrata veoma emotivno proslavljao poene, upravo zbog neprijateljskog ponašanje publike.

Srbin je posle velike borbe dobio prvi set u taj-brejku, imao je Đoković 5:3, ali Amerikanac se vratio u set, pa je on morao biti odlučen u „trinaestoj“ igri gde je Novak dominirao i slavio sa 7:1.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Jedan brejk je bio dovoljan Novaku u drugom setu, odmah na startu je Novak oduzeo servis protivniku. Upravo u četvrtom gemu drugog seta došlo je do zaista neshvatljivog ponašanja publike. Novak ih je zamolio samo da se ćuti za vreme servisa, a onda je dobio zvižduke. Srbin je dobio taj poen, veoma emotivno se radovao, a većinski dio publike nije prestajao sa zvižducima.

U trećem setu dolazi do povrede Srbina, bilo je evidentno da nije u najboljem stanju. Naredna dva seta vrlo lako osvaja Fric, a Novak kao da je skupljao snagu za peti set.

U petom setu Novak posle 2:2 osvaja naredna 4 gema i prolazi u naredno kolo Australijan opena.

Naredni protivnik mu je Kanađanin Miloš Raonić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter