3
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

HOTSPORT SAZNAJE: Ništa od Zlatibora! Nikolić preuzeo ekipu iz Prve lige!

Objavljeno: 11.02.21 u 16:10

Iz kluba se još uvek nisu oglasili!

Kako saznaje HotSport, Dejan Nikolić neće preuzeti Zlatibor Čajetinu. Nekadašnji trener Kolubare iz Lazarevca, novi je šef stručnog štaba ekipe Žarkova. 

Nikolić će u nastavku sezone predvoditi tim iz glavnog grada Srbije, a pomoćnik će mu biti Marko Andrejić, bivši trener Železničara iz Pančeva. Nikolić je već odradio prvi trening sa ekipom.  Žarkovo je u prvom delu sezone predvodio Milan Kuljić.

PROČITAJTE JOŠ: RIČMOND BOAĆI OTKRIO ZBOG KOGA JE OTIŠAO U POLJSKU: ‘Želim da ostavim trag iza sebe kada odem iz Gornjika’

Iz redova Zlatibora se još uvek nisu oglasili povodom promene trenera, a Zoran Njeguš zbog zdravstvenih problema neće predvoti ekipu na sutrašnjem meču protiv Proletera u Novom Sadu. A očekuje se da će Njeguš u narednim danima da uradi sve zdravstvene preglede.

Prema našim saznanjima, ekipu Zlatibora će sutra predvoditi sportski direktor Predrag Ristanović. Funkcioner kluba poseduje profesionalnu trenersku licencu, a kao i do sada, pomoćnik će biti Zoran Zdravković koji je saradnik Zorana Njeguša.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

3 Komentara

  1. secali se ko kada je dinamo vranje ispalo u drugu ligu kada je trener kuko „mi ne zasluzujemo da budemo zadnji na tabeli, radi se iza kulisa protiv nas“, gledaj ih kako se migolje sa 17 pojena iz 17 utakmica

    kada god pogledam tu tabelu uvek nadjem d vranje i nasmijem se koliko je drzak trener bio

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter