0
Evropske lige

Foto: FK Crvena zvezda

RIČMOND BOAĆI OTKRIO ZBOG KOGA JE OTIŠAO U POLJSKU: ‘Želim da ostavim trag iza sebe kada odem iz Gornjika’

Objavljeno: 11.02.21 u 15:47

‘Drago mi je što klub ima tradiciju, želim da pomognem, da napredujemo što više’.

Brojni klubovi su se navodili kao opcije za Ričmonda Boaćija, ali je reprezentativac Gane odlučio da ode u Poljsku. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, debitovao je za ekipu Gornjika.

-Moji cilj i ambicija su da ostavim trag iza sebe kada odem iz Gornjika, da ljudi zapamte da je ovde došao jedan igrač iz Gane i da je bio sjajan. Želim da postignem što je više golova moguće u Poljskoj – kazao je Boaći poljskim medijima na predstavljanju.

Boaći je brzo naučio dosta toga o tradiciji kluba.

-Znam da su osvojili 14 titula. Verujem više u navijače, jer bez njih nema tima. Drago mi je što vidim da Gornjik ima tradiciju, želim da mu pomognem da napreduje najviše što može. Nadam se da će navijači doći da nas podrže do pobeda kada se stadioni konačno budu otvorili – ističe iskusni golgeter.

PROČITAJTE JOŠ:SINIŠA MIHAJLOVIĆ: ‘Bio sam kod pape, pričali smo tri sata. Hteo je da me proglasi za sveca’

Otkrio je i razlog dolaska u Poljsku.

– Jedan od mojih omiljenih igrača je Robert Levandovski. On je igrao u Poljskoj i potom napravio veliku karijeru, tako da mislim da i ja mogu da prođem kroz to. Igrao sam protiv Levandovskog i Bajern Minhena u Ligi šampiona. Uvek kažem da mi je on jedan od omiljenih napadača. Mnogo je dobar, sviđa mi se kako se kreće i daje golove. Bilo je sjajno naći se na istom terenu sa njim – rekao je Boaći.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter