1
Evropske lige

FOTO. Instagram/printscreen

JEZIVE VESTI IZ NEMAČKE! Manekenka pronađena mrtva nedelju dana nakon raskida sa poznatim fudbalerom!

Objavljeno: 10.02.21 u 13:10

Bivša devojka defanzivca Bajerna iz Minhena, Džeroma Boatenga, manekenka Kasja Lenart, pronađena je u utorak mrtva u svom stanu u Berlinu.

Nemački mediji pišu da je najverovatnije reči o samoubistvu s obzirom na to da nema nikakvih tragova provale, niti da je neko drugi boravio u stanu.

Kasja (25) je u vezi sa Boatengom bila 15 meseci, ali se par rastao pre nedelju dana – tačnije 2. februara, a taj raskid izazvao je veliki skandal u Nemačkoj s obzirom na to da nije prošao bezbolno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najpre je fudbaler poručio da je vreme da stavi tačku na tu vezu, nakon što je Kasja razbila automobil koji je vozila u alkoholisanom stanju, da bi manekenka uzvratila udarac i rekla da je ona okončala sve to zbog Boatengovih laži i neverstva.

Vest o smrti manekenke potvrdila je i njena koleginica Sara Kulka koja je objavila fotografiju na Instagramu i napisala:

– Počivaj u miru. Divna osobo, nedostaješ mi i volela bi da smo se oprostile. Nadam se da ćeš sada naći svoj mir i nadam se da će istina izaći na videlo, znam koliko si to želela. Nikada te neću zaboraviti, ne znam nikoga ko bi se mogao smejati kao ti. Šaljem puno snage porodici, napisala je Kulka bez preciziranja na šta je tačno mislila sa ‘izlaskom istine na videlo’.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Bayern Family (@fcbayernfamily_)

0
0

1 Komentara

  1. Pretuzno da se jedan mladi zivot na taj preteski nacin zavrsi! Najdublje saucesce porodici! Neka je andjeli cuvaju i neka nadje svoj mir!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter