0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

IZVRŠNI DIREKTOR MILANA: ‘Pioli je dubokouman, a Ibra je izuzetak od svakog pravila’

Objavljeno: 10.02.21 u 20:45

‘Tek smo na početku! Želim moderan i napredan Milan’.

Izvršni direktor Milana Ivan Gazidis, zadovoljan je rezultatima i igrom svoje ekipe. Nekada član uprave Arsenala, ističe značaj Zlatana Ibrahimovića i Stefana Piolija u ekipi Milana.

Ekipa sa stadiona ‘San Siro’, trenutno je prvoplasirana u Seriji A. Rosoneri imaju dva boda više od gradskog rivala Intera. U okviru nokaut faze Lige Evrope, ekipu iz Italije očekuje duel sa Crvenom zvezdom.

-Osećam se kao da sam rođen u Milanu. Stigao sam u ovaj klub sa snom. Moj san je da pomognem klubu da se vrati tamo gde pripada, dakle na sam vrh evropskog fudbala. Želim moderan i napredan Milan. Tek smo na početku puta, ali znamo kojom stazom želimo da idemo– rekao je Gazidis.

PROČITAJTE JOŠ: LEGENDARNI VEZISTA POČINJE TRENERSKU KARIJERU: Ukrajina je prva destinacija!

Pioli je pametan i dubokouman trener, dok je Ibra izuzetak od svakog pravila. Naša snaga leži u jedinstvu i sam se osećam velikim navijačem Milana – istakao je izvršni direktor slavnog kluba iz Italije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter