1
ATP

JAKO TEŠKO PRIHVATIO PORAZ: ‘Turnir je veliko sr*nje!’

Objavljeno: 08.02.21 u 19:20

Neki jednostavno ne znaju da prihvate poraz.

Francuski teniser koji se nalazi u strašno lošoj formi Per, danas je poražen od Gerasimova u okviru Australijan opena. Naravno, on u svom stilu nije znao da prihvati poraz, već je veoma burno reagovao.

‘Za mene je cela ova organizacija skandalozna. Mečevi su bili loše organizovani, priprema celog turnira je veoma loša, sve je skraćeno i okrnjeno. Mislim da je ceo ovaj turnir jedno veliko s*anje. Novac je glavni, sve je ovo zbog novca. Izgubiće mnogo para ako se ovaj turnir ne održi. Sve što se dešava ovde je sramno.’ – rekao je Per i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Ja se nisam prijavio za ovako nešto. Prijavio sam se za karantin gde mogu da treniram 14 dana, a ne da ne mogu da izađem iz sobe. Došao sam na svoju ruku i zbog jednog pozitivnog slučaja, sa kojim nisam ni putovao, morao sam da budem u karantinu. Za to se nisam uopšte prijavio. Posmatraju nas i tretiraju nas kao idiote. Šta god da se desilo ovde, oni bi održali turnir. Moraju. Ne razumem šta radi ATP. Niko ne može da uživa u ovome.’ – zaključio je Per.

0
0

1 Komentara

  1. Hahaha, well Per, da si pobedio, ne bi ovako pricao. Pa iduce godine takvi kao i ti nam ne trebaju u Australiji.

    Pozdrav iz daleke Canberre

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter