0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

MEGA ‘SRUŠILA’ MORNAR U POSLEDNJOJ SEKUNDI: Smit doneo pobedu domaćinu!

Objavljeno: 07.02.21 u 16:17

Uzbudljiva završnica u Beogradu!

U okviru 18. kola ABA lige, ekipa Mege Soccerbet je ugostila Mornar iz Bara. Utakmica je odigrana u hali ‘Pinki’ u glavnom gradu Srbije.

Viđena je velika borba, a meč je završen rezultatom 90:89 u korist domaće ekipe.

Pobednički koš postigao je plejmejker Smit. Amerikanac je nakon prodora poentirao u poslednjoj sekundi utakmice.

Mega nakon 18 utakmica ima učinak od 12 pobeda i šest poraza, a ekipa Mornara je odigrala meč manje i ostvarila učinak od 13 pobeda i četiri poraza.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDAR MITROVIĆ, EDIN DŽEKO, GORAN PANDEV, RAZVOJNI CENTAR ZA MLADE I REGION LANSIRALI SU PROJEKAT: „Zajedno za zdraviju i sigurniju zajednicu“ (FOTO)

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Marko Simonović. Reprezentativac Crne Gore je meč završio sa 23 poena, sedam skokova i dva uspešna dodavanja. Pratio ga je Filip Petrušev sa 19 pobeda, sedam uhvaćenih lopti i jednom asistencijom.

U ekipi koju predvodi trener Mihailo Pavićević, istakao se Marko Jeremić. Član nacionalnog tima Srbije i nekadašnji košarkaš FMP-a  postigao je 28 poena, a na to je dodao učinak od dva skoka i dva uspešna dodavanja. Derik Nidam je bio raspoložen i dodao je 22 poena, četiri skoka i pet asistencija.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter