2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

CRVENA ZVEZDA SIGURNA U NOVOM PAZARU: Pazarci pretili, ali Mirko Ivanić sjajnim volejom rešio utakmicu! (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 07.02.21 u 14:50

Crvena zvezda slavila u Novom Pazaru!

Crvena zvezda upisala je prvu pobedu u proletnom delu šampionata protiv ekipe Novog Pazara u istoimenom gradu. Rezultat je bio 3:1(1:0).

Tek što je utakmica počela, korner u 2. minutu za Zvezdu, najbolje se u šesnaestercu snalazi Milan Rodić za vodstvo od 1:0, a sa tim rezultatom se otišlo i na odmor.

Crvena zvezda je na startu drugog poluvremena duplirala prednost preko Pavkova. Igrao se 52. minut kada je golgeter na asistenciju Mirka Ivanića pogodio.

Samo nakon 5 minuta, Abdulaje Sise je uspeo da savlada Milana Borjana, postigao je fenomenalan gol glavom, a Borjan nije stigao ni da se pomeri.

Crvena zvezda je bila bolji rival, a nagrada za bolju igru stigla je u 76. minutu kada je Mirko Ivanić sjajno zahvatio loptu i iz voleja sa nekih 20 metara pogodio mrežu domaćina za konačnih 1:3. Ovo je bio osmi pogodak Ivanića ove sezone.

Treba naglasiti da je Crvena zvezda u prvom poluvremenu oštećena za jedanaesterac.

Izabranici Dejana Stankovića u narednom kolu gostuju Radničkom iz Niša, dok Novi Pazar ide u goste Partizanu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter