1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Silovita Zvezda na početku, Rodić pogodio za prednost, izabranici Dejana Stankovića oštećeni za jedanaesterac! (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.21 u 13:48

Silovit početak meča!

Crvena zvezda od 13 časova igra prvu utakmicu proletnog dela šampionata, a protivnik je ekipa Novog Pazara u istoimenom gradu.

Tek što je utakmica počela, korner u 2. minutu za Zvezdu, najbolje se u šesnaestercu snalazi Milan Rodić za vodstvo od 1:0.

Crvena zvezda je bila bolji rival u prvom poluvremenu, što pokazuje i statistika. „Crveno – beli“ su imali pet šuteva ka golu domaćina, dok je Novi Pazar pripretio tri puta.

Sredinom prvog poluvremena, Crvena zvezda je oštećena i za jedanaesterac. Lopta je pogodila u šesnaestercu u ruku Zimonjića posle udarca glavom Bena, ali sudija nije pokazao na belu tačku.

Sumnjiva situacija ispred gola domaćina je bila i u 37. minutu kada je Trtović uklizao ispred Mirka Ivanića, ali sudija je procenio da nema osnove za jedanaesterac!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter