1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

DRAGAN BAJIĆ: ‘Partizan je tim koji uvek moraš da poštuješ! Jesu u krizi, ali radi se o kvalitetnoj ekipi’

Objavljeno: 05.02.21 u 12:45

‘Mi ćemo uložiti napor! Filipovski se trudi da tim podigne na viši nivo’.

U subotu od 19:00h, Partizan u hali ‘Ranko Žeravica’ u Beogradu dočekuje Igokeu. Prvi meč odigran u Laktašima, završen je pobedom ekipe koju sa klupe predvodi trener Dragan Bajić. Iskusni stručnjak smatra da njegovu ekipu očekuje teška utakmica i da je Partizan ekipa koju moraju da poštuju. Bajić se dotakao i pobede crno-belih protiv Lokomotive u okviru TOP 16 faze Evrokupa.

– Partizan je tim koji uvek moraš respektovati i s poštovanjem ući u svaku utakmicu. Oni jesu rezultatski u nekakvoj krizi pogotovo kada je ABA liga u pitanju, međutim radi se o jednoj dobroj ekipi i respekt mom kolegi Filipovskom koji se trudi i radi da taj tim podigne na jedan viši nivo – istakao  je iskusni stručnjak.

PROČITAJTE JOŠ: GOLMAN AJAKSA SUSPENDOVAN: Godinu dana pauze za Onanu!

Primetio sam taj odbrambeni deo gde su bili dosta agresivni, nisu dozvolili ekipi Lokomotive da se razigra i sigurno da ćemo kroz te analize morati da se što bolje spremimo da se prilagodimo toj čvrstini kada je u pitanju odbrana Partizana. Napadački imaju sigurno jako kvalitetnih igrača, dosta opcija kada je spoljna linija u pitanju i kada je unutrašnja linija u pitanju- rekao je Bajić.

PROČITAJTE JOŠ: NEMA KRAJA PROBLEMIMA ZA ABA LIGU: Zbog korone odložena još jedna utakmica regionalnog šampionata

– Mi ćemo morati uložiti napor i nadati se da Partizan ne bude u nekom ritmu da bismo pokušali iskoristiti neku šansu i ako nam se ukaže da slavimo u Beogradu – zaključio  je on.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter