1
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

BRAZILAC NA LETO NAPUŠTA MADRID: Odigrao 517 utakmica za Real, a Zidan više ne računa na njega!

Objavljeno: 04.02.21 u 22:45

‘Kraljevski’ klub stavlja levog beka na transfer listu!

Brazilac Marselo će na kraju sezone najverovatnije napustiti redove Real Madrida. Francuski stručnjak Zinedin Zidan više ne računa na njega.

Kako prenosi El Chiringuito, klub je odlučio da Marsela stavi na trasnfer listu. Zidan će šansu pružiti Ferlanu Mendiju. Reprezentativac Francuske će imati priliku da se pokaže do kraja sezone!

Član nacionalnog tima Brazila, u Madrid je stigao sada već davne 2007. godine iz redova Fluminensea. Za ekipu aktuelnog šampiona Španije je zabeležio 517 nastupa uz 37 pogodaka i čak 100 asistencija.

PROČITAJTE JOŠ: NAJBOLJI STRELAC U ISTORIJI SUPERLIGE ZA HOTSPORT: ‘Želim da golovima pomognem ekipi u borbi za opstanak! Stanković radi odličan posao, Zvezda ima šanse protiv Milana’

Za 14 godina provednih u klubu iz glavnog grada Španije, Marselo je osvojio 22 trofeja. Među njima se izdvajaju četiri pehara Lige šampiona i pet titula prvaka Španije.

Nema sumnje da će na fudbalskom tržištu biti veliko interesovanje za Brazilca koji ima 32 godine i još uvek može da igra na najvišem nivou.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter