1
Evrokup

FOTO: Youtube screenshot

SAŠO FILIPOVSKI: „Ova sezona je kao avion sa turbulencijom! Probudili smo se u drugom poluvremenu i igrali sa mentalnom stabilnošću!“ (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.21 u 23:46

Košarkaši Partizana slavili su u veoma neizvesnoj završnici protiv Lokomotive Kubanj sa 71:69!

Trener Partizana bio je sretan na konferenciji za medije, komentarisao je utakmicu i posebno istakao drugo poluvreme kao pravi način na koji Partizan treba da igra.

Bila je teška sezona. Izgubili smo mnogo utakmica. Sada smo gospodari igranja teških utakmica. Imali smo veliki zaostatak. Probudili smo se u drugom poluvremenu. Igrali sa mentalnom stabilnošću i hrabrošću. Primili smo samo 21 poen u drugom poluvremenu. Srećan sam zbog igrača koji se trude. U drugom poluvremenu ostavili smo srce na terenu -izjavio je Sašo Filipovski.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Trener Partizana pričao je i o trenutnim mogućnostima njegovog kluba.

Dugo vremena pričam igračima da mogu. Dobili smo Kazanj, Huventud, igrali smo sa Zvezdom na jedan poen. Samu završnicu izgubili smo sa Mornarom i Budućnosti. Momci znaju da mogu. Nadam se da će im ovo dati još jači podsticaj i da će imati više samopouzdanja i da ćemo igrati još hrabrije. Voleo bih da igramo hrabro i da imamo manje izgubljenih lopti, to se nekada ne poklopi. Ova sezona je kao avion sa turbulencijom. Promena igrača, trenera, nadam se da ćemo uspeti da se smirimo i počnemo da verujemo u sebe – rekao je Sašo Filipovksi.

Važan detalj utakmice bio je i ulazak Erika Mike u drugom poluvremenu, postigao je osam poena i imao šest skokova.

Sa promenom Mike na poziciji pet, dobili smo bolju odbranu na piku. Dosta nam je tu pomogao. Igrali smo sa tri pleja kao i Lokomotiva. Hvala Bogu uspeli smo da trijumfujemo. Mozli je u poslednje vreme u slaboj formi. Kada sam video da mu ne ide. Miki sam rekao da se zagreje. Za nekoga je to očajnički potez, za mene je potez nade – rekao je Filipovski.

0
0

1 Komentara

  1. Daj Trifunovicu vise minuta,a Dangubica i Zagorca turi na klupu.Sramota je da ja moram da te ucim.Pod hitno sutera dovedi i Perkinsu reci da netapka loptu 15 sekundi vec da igra brze.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter