0
Evrokup

FOTO: Twitter screenshot

NEVEROVATAN PREOKRET PARTIZANA: „Crno – beli“ se vratili posle -18 i slavili košem u zadnjem napadu! (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.21 u 22:30

Fantastično drugo poluvreme Partizana!

Košarkaši Partizana su u okviru 4. kola Top 16 faze Evrokupa kao domaćini posle neizvesne završnice slavili protiv Lokomotive rezultatom 71:69.

Videlo se već od starta da Partizan opet igra kao i u većem delu ove sezone, odmah je protivnik stekao prednost, a osim kapitena Veličkovića i donekle Jaramaza koji su zajedno postigli prvih 12 poena, crno-beli nisu imali raspoloženog igrača u svojim redovima.

Uspevali su potom da održe rezultatski priključak, ali se igra ekipe Saša Filipovskog potpuno raspala od početka druge četvrtine. Potpuna nemoć u napadu, a na drugoj strani Lokomotiva je sve lakše izlazila na kraj sa Partizanovom odbranom. Sredinom druge deonice Lokomotiva vodila sa 46:28. Do poluvremena Partizan je uspeo da ublaži razliku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Treća četvrtina je donela nešto bolju igru Partizana, pre svega zahvaljujući nepogrešivom Rašonu Tomasu, uz koga se kasnije razigrao i Erik Mika.

U četvrtoj četvrtini Partizan smanjuje razliku, bilo je 65:63 za Lokomotivu.

Ipak, video je Partizan svoju šansu i na minut i 40 sekundi pre kraja, Jaramaz je pogodio trojku i smanjio na 67:66.

Hirvi potom pogađa za 69:66, ali u narednom napadu Perkins trojkom donosi izjednačenje Partizanu – 69:69 na 32 sekunde pre kraja!

Posle tajmauta Pejdž krade loptu i omogućava priliku svom timu za preokret, a tu priliku je na dve sekunde do kraja iskoristio Perkins za pobedu – 71:69!

https://twitter.com/EuroCup/status/1357078726245314566

Rašon Tomas je sa 23 postignuta poena bio najefikasniji u Partizanu, Kroford je predvodio Lokomotivu sa 16 postignutih poena.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter