0
Domaći fudbal
Ratio Obradović za HotSport

FOTO: HOTSPORT

SPORTSKI DIREKTOR BRODARCA ZA HOTSPORT: ‘Prezadovoljni smo novinama u igri! Bili smo dominantni protiv ekipa iz višeg ranga'(VIDEO)

Objavljeno: 01.02.21 u 12:37

‘U klub se vratio kapiten generacije koja je igrala ligu šampiona protiv Mančester Junajteda’.

Fudbalski klub Brodarac vredno radi i ekipa se sprema za nastavak sezone. Odradili su prvi deo priprema u Beogradu, a za nekoliko dana putuju na Zlatibor. O novostima u klubu za HotSport govorio je sportski direktor Brodarca Ratko Obradović.

Slaven Kovačević na treningu Brodarca
FOTO: HOTSPORT

U klub je stigao novi trener. U pitanju je Slaven Kovačević! Koliko ste zadovoljni radom šefa stručnog štaba i ekipe?

RO: Prezadovoljni smo novinama u igri! Trener Kovačević je je doneo dosta toga dobrog! Odigrali smo tri utakmice protiv ekipa iz višeg ranga i ostvarili dobre rezultate. Protiv Javora i Železničara iz Pančeva smo odigrali nerešeno, a trijumfovali smo protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice. Igrali smo lepršavo, dinamično i dominirali smo na terenu.

U sredu vas očekuje put na Zlatibor. Kakva su očekivanja pred odlazak na drugi deo priprema?

RO: Tako je! U sredu putujemo! Pripreme traju 10 dana i želimo malo da odemo iz Beograda. Zdravlje svih igrača i stručnog štaba je prioritet. Verujemo u uspeh!

Koliko utakmica vas očekuje na Zlatiboru i ko su protivnici?

RO: Očekuju nas tri odlične provere, rivali su kvalitetni. Nadamo se kvalitetnoj igri! Protivnici su Sloga iz Kraljeva, Zlatibor i Jedinstvo iz Surčina. 

Nekoliko fudbalera se vratilo iz Proletera. Klub iz Novog Sada je dopustio da pomognu ekipi do kraja sezone.

RO: Da, njihov povratak je veliko pojačanje! Oni su potpisali ugovore sa Proleterom, a u Brodarcu će nastupati do kraja sezone. Potrebni su nam u borbi za prolazak u viši rang! Trenutno smo prvi na tabeli i imamo četiri boda više od drugoplasiranog Teleoptika. Neki od njih će igrati i za omladinski tim. U pitanju su Veljko Mladenović, Danilo Miladinović, Stefan Mitrovič i Luka Ilić. Imamo sjajnu saradnju sa Proleterom. Oni će se na leto boriti za mesto u timu ekipe iz Novog Sada.

Da li će biti još pojačanja u samom finišu prelaznog roka?

RO: Što se pojačanja tiče, stigao je Vladimir Peralović iz redova IMT-a. Takođe, veliko pojačanje jeste povratak Miloša Tošeskog iz Makedonije. On je bio kapiten generacije 98′ koja je igrala Ligu šampiona i borila se protiv Mančester Junajteda- zaključio je Ratko Obradović u razgovoru za HotSport.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter