0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

ROJ KIN NAKON REMIJA: ‘Navikli su da pobeđuju i kad nisu dobri!’

Objavljeno: 30.01.21 u 23:51

Mančester Junajted je remizirao u duelu sa Arsenalom, a nakon duela se oglasio i legendarni Roj Kin.

Nekadašnji kapiten ‘Crvnih đavola‘ imao je šta da kaže nakon novog remija svog tima.

‘Postoji drugačija vrsta pritiska. Gde su bili pre nekoliko meseci, kritike su pljuštale, ali oni su se peli na tabeli. Stekli su lepu naviku da pobeđuju i kada ne igraju najbolje, posebno u gostima gde su se dobro koristili kontrama. Ali, sada odjednom u poslednje tri ili četiri nedelje od kada su izbili na vreh tabele i kada im ljudi pitaju da li mogu da osvoje titulu i da se nadmeću sa Sitijem sve se menja. Izgleda da su se igrači uplašili izazova. Kao da poručuju da nisu spremni. Izgleda mi kao da će biti zadovoljni ako budu drugi.’ – rekao je Kin i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Malo me brine to. Gledam ih danas i kao da im nedostaje vere da mogu da pobede. Ti si Mančester junajted i igraš protiv Arsenala kome nedostaje nekoliko igrača. Naravno da ti to ne garantuje pobedu, ali ja ne mogu da shvatim da igrači Mančester junajteda nemaju poverenja u sebe i da ne veruju da mogu da pobede.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter