0
Evroliga

FOTO: YouTube screenshot

TRINKIJERI I EKIPA SAVLADALI CSKA: Sjajna partija Milutinova!

Objavljeno: 29.01.21 u 20:45

Preokret i trijumf ekipe iz Minhena!

CSKA je u Moskvi ugostio ekipu Bajern Minhena u okviru 23. kola Evrolige. Gosti su slavili u glavnom gradu Rusije nakon preokreta! Utakmica je završena rezultatom 66:69.

Rusi su sada drugoplasirana ekipa u ligi i imaju skor od 16 pobeda i sedam poraza. Izabranici trenera Trinkijerija zauzimaju 5. poziciju i učinak od 14 pobeda i devet izgubljenih mečeva.

PROČITAJTE JOŠ: STIŽE VELIKO POJAČANJE: Mojes izabrao napadača Mančester Junajteda!

Najefikasniji igrač u redovima ekipe koju sa klupe predvodi trener Dimitris Itudis bio je Nikola Milutinov. Reprezentativac Srbije je meč završio sa 16 poena i sedam uhvaćenih lopti. Pratio ga je Darun Hilijard sa 15 poena i jednim uspešnim dodavanjem.

Amerikanci su bili sjajni u redovima ekipe iz Minhena! Vejd Boldvin je postigao 22 poena, a na to je dodao dva skoka i jednu asistenciju. Sili je dodao 17 poena, dva skoka i pet uspešnih dodavanja. Rejnolds je nastavio da igra na visokom nivou! Snažni košarkaš je meč završio sa 16 poena, osam uhvaćenih lopti i jednom asistencijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter