0
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

STIŽE VELIKO POJAČANJE: Mojes izabrao napadača Mančester Junajteda!

Objavljeno: 29.01.21 u 20:15

Uskoro se očekuje potpis!

Kako prenosi Skaj Sports, Džesi Lingard je danas stigao u London! Lekarski pregledi su u toku, a fudbaler Mančestera će uskoro pojačati redove Vest Hem Junajteda. 

Šef stručnog štaba Dejvid Mojes, potvrdio je dolazak Lingarda i istakao da će on najverovatnije biti poslednje pojačenje kluba u ovom prelazanom roku.

Džesi će nam dati više opcija u napadu pošto može da igra na skoro svim pozicijama napred, a može da igra i u veznom redu. Ne želim da budem u situaciji da dovodim nekoga samo da bih ga doveo. Oduvek sam govorio da ću, ako budem mogao da pronadjem rešenje u mojoj ekipi, to i uraditi. Ne mogu da poreknem da bismo voleli još jednog napadača. Poslali smo ponude za jednog ili dvojicu igrača koje bismo voleli da imamo. Ali, iz različitih razloga nismo mogli da ih dobijemo-rekao je Mojes.

PROČITAJTE JOŠ: CRVENO-BELI NA PRAGU NOVOG POJAČANJA: Na Mali Kalemegdan se vraća stari znanac, pregovori već započeti – jedna stvar ih koči

-Da li očekujemo još dolazaka? U ovom trenutku, ne-istakao  je trener Vest Hema.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter