0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DILEME VIŠE NEMA! FALKO JE NOVI FUDBALER CRVENE ZVEZDE: ‘Svi u Italiji znamo za Zvezdu! Jedva čekam da zaigram pred navijačima'(VIDEO)

Objavljeno: 29.01.21 u 21:34

Falćineli dočekao sunarodnika!

Aktuelni šampion Srbije je dobio veliko pojačanje! U redove crveno-belih je stigao Italijan Filipo Falko! Iskusni ofanzivac stiže iz Lećea! Celu karijeru je proveo u domovini. Nastupao je za za Paviju, Ređinu, Bolonju, Benevento, Juve Stabiu, Trapani, Ćezenu, Peruđu i Peskaru. 

Falko se pridružio ekipi u Turskoj, a ugovor je potpisan na tri i po godine. Filipo je odmah izjavio da se raduje novim izazovima u karijeri i da želi da zaigra pred navijačima na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Ogromna mi je čast što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovo je najveći klub na ovim prostorima i svi u Italiji znamo za Zvezdu, njenu tradiciju i vatrene navijače koje ima i pred kojima jedva čekam da zaigram. Želim da se dokazujem, da osvojimo ‘duplu krunu’, kao i da se što bolje pokažemo protiv Milana, koji mi je dobro poznat. Takođe, radujem se i što ću imati priliku da sarađujem sa Dejanom Stankovićem koji je legenda fudbala u Italiji – rekao je Falko.

Odmah po dolasku, sačekao ga je prvi Italijan u istoriji Crvene zvezde Dijego Falćineli.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter