0
Evropske lige

OLE GUNAR LJUTIT NAKON PORAZA: ‘Ima mnogo nedoslednosti, sudije su u dva navrata pogrešile!’

Objavljeno: 28.01.21 u 10:30

Ekipa Mančester Junajteda sinoć je poražena od poslenje ekipe na tabeli Premijer lige – Šefild Junajteda, a evo šta je imao da kaže Ole Gunar Solskjer.

Vidno i potpuno očekivano nezadovoljan nakon poraza svog tima bio je norveški stručnjak, Ole Gunar Solskjer.

‘Razočaran sam, nismo mogli da budemo na nivou igara iz prethodna dva meseca. Veoma sam razočaran, nismo mogli da nađemo rešenje za njihovu dobru odbranu i kompaktan blok. Sudije su donele dve loše odluke – tako je sada, sezona je takva da ima mnogo nedoslednosti, a sudije su propustile da drugačije dosude te dve situacije.’ – rekoa je on i potom dodao.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Nedostajala nam je iskra, ta kreativnost, domišljatost, a sa druge strane nismo čistili naše linije i nismo iznosili loptu dovoljno brzo – zato smo kažnjeni. Primili smo dosta loš gol – jeftino smo izgubili loptu i nismo se vratili u dobranu kako treba. Nema vremena da se sažaljevamo jer u subotu imamo bitan meč. Moramo ovo da zaboravimo, naučimo nešto iz ovog poraza i nastavimo dalje.’ – zaključio je Ole.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter