0
ATP

FOTO: YouTube screenshot

DOMINIK TIM: ‘Mnogo sam razmišljao o porazu od Đokovića! Pitao sam se hoću li više ikada imati priliku ‘

Objavljeno: 27.01.21 u 20:14

‘Australijan Open je moj sledeći cilj!’

Austrijanac Dominik Tim je priznao koliko mu je teško ‘pao’ poraz od najboljeg tenisera sveta u finalu Australijan Opena 2020. godine. Novak Đoković je tada savladao Tima i slavio rezultatom 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4. Timu je to bilo treće gren slem finale i treći poraz!

Bio je to verovatno moj najbolji turnir u karijeri, a na kraju nisam uspeo da osvojim trofej. Mnogo sam razmišljao o tom porazu, pitao sam se hoću li imati priliku da ikada osvojim Gren slem- priznao je Dominik.

Treći igrač na ATP listi je kasnije osvojio trofej na US Openu. Novak je diskvalifikovan sa četvrtog gren slema u sezoni.

PROČITAJTE JOŠ: ‘NIKAD VIŠE NEMAČKA, NIKAD VIŠE BUNDESLIGA’! Izjava koja je Tursku i navijače Fenera bacila u ekstazu! (VIDEO)

Australijan Open je sledeći cilj. Svestan sam koliko fizički i psihički može da bude prvi Gren slem u sezoni. Trudim se sada da dobro treniram i da ostanem svež, koliko je to moguće-zaključio je teniser iz Austrije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter