0
Evropske lige

FOTO: Twitter/FC Fenerbahce

‘NIKAD VIŠE NEMAČKA, NIKAD VIŠE BUNDESLIGA’! Izjava koja je Tursku i navijače Fenera bacila u ekstazu! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.21 u 18:40

Bivši nemački reprezentativac Mesut Ozil  predstavljen je kao novi igrač Fenerbahčea, klubu za koji navija od malena, tako da je sada ostvario svoje snove, a time je i stavio tačku na turbulentnu karijeru u Arsenalu iz kojeg stiže u Tursku.

Ozil je napustio londonski klub posle osam godina, otišao je posle silnih nesuglasica sa upravom i trenerima, poslednjih godinu dana bili su mu najteži zbog činjenice da uopšte nije igrao, a ove sezone nije ni prijavljen za takmičenja.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Ozil, koji se proaslavio u reprezentaciji Nemačke, kao što je poznato je turskih korena, pa je konačno dočekao da zaigra u zemlji svojih roditelja – i presrećan je zbog ovakvog razvoja situacije.

– Kada završim jednu epizodu, više se ne vraćam nazad. Želim Nemačkoj svu sreću, ali ja više neću igrati za reprezentaciju Nemačke. To je definitivno! – rekao je na turskom jeziku Ozil i oduševio sve prisutne, dobio čak i aplauz od mnogobrojnih novinara u hali.

Većina njih pre pitanja Ozilu nije krila da su navijači Fenerbahčea i izrazili ponos zbog činjenice da su dobili takvog igrača u klubu.

Doskorašnji igrač Arsenala je sa Fenerom potpisao ugovor na tri i po godine, za platu od tri miliona evra, plus bonuse koji mogu ići do 500.000 evra.

Novinari su euforično reagovali svaki put kada bi Ozil pomenuo svoju privrženost Turskoj, odnosno Feneru, a Nemačku isključio iz svih svojih daljih planova.

– Nikada se neću vratiti u Bundesligu – i za ovu izjavu je dobio aplauz.

– Želim da što pre budem na terenu, ali ne mogu vam tačno reći kad će se to desiti – poručio je Ozil, pa opet dobio aplauz prisutnih novinara.

Na kraju, burno je pozdravljena njegova izjava da je od malena navijač Fenerbahčea.

– Oduvek sam navijač Fenera, gledao sam utakmice kada sam bio klinac. Tada su samo Fener i Bešiktaš bili veliki klubovi u Turskoj, a ja sam izabrao Fener – rekao je novi igrač turskog kluba.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter