0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

RASTANAK POSLE POLA GODINE: Spiridonović napustio Crvenu zvezdu, na ‘Marakani’ bi mogli i da zarade

Objavljeno: 25.01.21 u 16:10

Krilni napadač Crvene zvezde Srđan Spiridonović napustio je prirpeme i zaputio se u turski Genčlerbirligi u koji odlazi na šestomesečnu pozajmicu.

Sjajno je krenuo Spiridonović, bio je veoma dobar na letnjim pripremama i na startu sezone, ali je posle izgubio mesto u timu i pozajmica je ispostavlja se najbolje rešenje za obe strane. Time će momak rođen u Beču imati neophodnu minutažu i biti spreman da na leto ponovo konkuriše za tim Dejana Stankovića.

Ipak, ukoliko Genčer odluči da ga zadrži za to će morati da plati 350 hiljada evra, što je za sto hiljada više nego kada je dolazioo u redove crveno-belih.

Spiridonović je danas prošao lekarske preglede i potpisao ugovor, a onda je predstavljen u timu iz Ankare, u kom je zadužio dres s brojem 11. S njim je na predstavljanju u novom klubu bio i njegov menadžer i nekadašnji fudbaler Nenad Jestrović, čiji ste intervju za HotSport mogli nedavno da pročitate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Jestrovic (@jestrovic_nenad)

Krilni napadač je u Ljutice Bogdana stigao u junu prošle godine iz poljskog Pogona i tokom jesenjeg dela sezone je na 24 utakmice postigao četiri pogotka i zabeležio pet asistencija. Ekipa u koju odlazi – Genčerbirligi se bori za opstanak u turskom šampionatu i sigurno će im Spiridonović predstavljati kapitalno pojačanje.

Spiridonović je u dosadašnjem delu karijere nastupao za Rapid iz Beča, Austriju iz Beča, Vićencu, Mesinu, Admiru, Panionios i Pogon, a prošao je i sve mlađe kategorije reprezentacije Austrije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter