0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

FENOMENALAN DUEL NA OLD TRAFORDU: Derbi iz snova za sve navijače! (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.21 u 19:53

Odigran je mnogo zanimljivi duel u okviru FA kupa, u odnosu na onaj koji je odigran pre nekoliko dana u Premijer ligi.

Mančester Junajted je na svom terenu dočekao ekipu Liverpula, u okviru 4. kola FA kupa.

Mančester Junajted: Henderson, Van-Bisaka, Lindelof, Megvajer, Šou, MekTominej, Pogba, Grinvud, De Bek, Rašford i Kavani.

Liverpul: Alison, Aleksander-Arnold, Vilijams, Fabinjo, Robertson, Milner, Alkantara, Vajnaldum, Džons, Salah i Firmino.

U toku prvih 45. minuta, viđena su dva pogotka. Liverpul je poveo nakon sjajne akcije i još bolje egzekucije Mohameda Salaha u 18. minutu. Svega osam minuta kasnije, izjednačenje Mančester Junajteda bilo je u režiji tandema: Rašford – Grinvud. Prelepom loptom je Rašford pronašao Grinvuda, koji je matirao golmana Alisona i sa nerešenim rezultatom se otišlo na poluvreme.

Brzo nakon starta drugog dela igre, prednsot Mančesteru doneo je Rašford. Kao kod prvog gola, saradnja na relaciji Rašford – Grinvud ponovo je bila vrhunska. Sjajna lopta Grinvuda, kiks mladog Vilijamsa, ali i brutalna realizacija Rašforda.

Izjednačenje Liverpulu doneo je Mo Salah svojim drugim pogotkom danas, u 58. minutu na asistenciju Roberta Firmina. Međutim Mančester je ponovo poveo, ovog puta preko Bruna Fernandesa, koji je postigao gol u 78. minutu.

Mančester Junajted – Liverpul 3:2

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter