0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OFANZIVAC STIŽE ZA MILION I PO EVRA: Zvezda odrešila kesu za Italijana i dogovorila veliko pojačanje!

Objavljeno: 21.01.21 u 09:34

Crveno-beli će u nastavak sezoni pojačani…

Jasno je bilo da će u Ljutice Bogdana tokom zimskog prelaznog roka raditi na dovođenju ofanzivca, a izgleda, da je u izboru dva Italijana, odluka pala na iskusnijeg.

Dobro obavešteni italijanski novinar Đanluka di Marcio objavio je informaciju da je Crvena zvezda u totalnoj ofanzivi na Filipa ‘Pipa’ Falka iz Lećea, što bi moglo da znači i da je na priču oko Simonea Edera stavljenta tačka.

Navodno, Falku se dopala ideja da se oproba van Italije, a mnogo toga pozitivnog čuo je o srpskom šampionu.


(VIDEO:YouTube/US LECCE TV)

Kako navodi italijanski novinar Alferdo Pedula ponuda od milion evra je odbijena, pa su crveno-beli morali da je poračaju sa još 500.000, na šta je druga strana rekla ‘da’. Zvezda je navodno pristala na taj uslov, a Falka će platiti u dve rate po 750 hiljada evra.

Inače, Falko je jedan od najboljih igrača Lećea, a igra na više pozicija u veznom redu (ofanzivni vezni, krilo, polušpic). On će u februaru napuniti 29 godina, a ove sezone je postigao dva gola u Seriji B, dok je tokom karijere igrao za desetak italijanskih klubova, od kojih je najpoznatija Bolonja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter