0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

U REAL JE STIGAO PRE DVE GODINE, A JOŠ UVEK NIJE DEBITOVAO: Da li će mu Zidan pružiti šansu u sredu?

Objavljeno: 18.01.21 u 10:15

Ukrajinac je u Madrid stigao kao mladi talenat i pojačanje za budućnost!

Reprezentativac Ukrajine Andrij Lunin je u Real Madrid stigao 2018. godine. Ukrajinac je prethodno branio boje domaće Zorje. Transfer je iznosio čak 8,5 miliona evra.

Lunin je u klub stigao kao veliki potencijal i pojačanje za budućnost. U tom trenutku prvi čuvar mreže bio je Kejlor Navas, došao je i Tibo Kurtoa iz Čelsija, a mladi golman je morao na pozajmicu.

Usledile su pozajmice u Leganjes i Valjadolid, a prava priliku je dobio tek u Ovijedu za koji je zabeležio 20 nastupa u toku 2020. godine.

PROČITAJTE JOŠ: DEJAN RADONJIĆ: ‘Trudićemo se da bude mnogo bolje nego sa Valensijom’

Francuski stručnjak i trener Reala Zinedin Zidan, tokom leta je odlučio da Luninu da ulogu drugog golmana. Tibo Kurtoa je u odličnoj formi i do sada mu nije bila potrebna zamena, ali u sredu bi mogao da se očekuje tebi Ukrajinca.

Real Madrid gostuje ekipi Alkojana u okviru 1/16 finala Kupa kralja. Francuz želi da odmori igrače i ukazaće priliku mlađim fudbalerima.

Videćemo da li će Lunin napokon debitovati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter