0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

JUTA SAVLADALA DENVER: Jokić ponovo fantastičan! (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.21 u 09:19

Srbin još jednom nadigrao Gobera!

U noći između nedelje i ponedeljka, Denver Nagetsi su ugostili ekipu Jute Džez. Gosti su ostvarili pobedu rezultatom 105:109.

Utakmica je bila veoma interesantna i čitavim tokom neizvesna. Juta bolje igra od starta sezone i to su prikazali i na ovom susretu. Trenutno zauzimaju treću poziciju na tabeli Zapadne konferencije. Ekipa iz Kolorada je tek na 11. poziciji.

Bez obzira na poraz, Nikola Jokić je odigrao još jednu perfektnu utakmicu. Prava je šteta što Denver ne pobeđuje uz sjajne igre reprezentativca Srbije. Centar je meč završio sa 35 postignutih poena, 14 uhvaćenih lopti i devet asistencija.

PROČITAJTE JOŠ: IZNENAĐENJE U SUPER KUPU ŠPANIJE: Barselona ispustila trofej u 90. minutu, pa pala u produžetku! (VIDEO)

Džamal Marej je takođe bio odličan! Amerikanac je postigao 30 poena, a na to je dodao učinak od pet skokova i četiri uspešna dodavanja.

U redovima pobednika Džordan Klarkson je postigao 23 poena, a na poenterski učinak je dodao tri skoka i jednu asistenciju. Donovan Mičel je utakmicu završio sa 18 poena, a Bogdanović je postigao 17.

Francuski reprezentativac i najplaćeniji centar svih vremena Rudi Gober, ponovo je lošije prošao u direktnom duelu sa popularnim ‘Džokerom’. Gober je postigao 15 poena uz 13 uhvaćenih lopti i jednu asistenciju.

https://youtu.be/lrecEOk-vAU

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter