1
Domaći fudbal

FOTO: Youtube screenshot

USLOV NIJE ISPUNJEN: Da li se Vladan Milojević oprostio od Al Ahlija?

Objavljeno: 16.01.21 u 22:14

Ovu situaciju mnogi vide kao priliku da nekadašnji trener Zvezde zauzme selektorsku poziciju.

Izabranici Vladana Milojevića su u petak remizirali u velikom derbiju nacionalnog šampionata protiv ekipe Al Hilala. Utakmica je završena najmanje popularnim rezultatom 0:0.

Navodno, nekadašnjem treneru Crvene zvezde je klub postavio ultimatum. Milojević je morao da pobedi u petak! Al Ahliju je dosuđen jedanaesterac, ali je Al Soma bio neprecizan sa bele tačke.

Funkcioneri FSS-a sa nestrpljenjem očekuje ishod ove situacije, jer je Milojević potencijalni kandidat za mesto selektora reprezentacije Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: BLAGOJ GEORGIJEV EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: ‘Uz navijače na stadionu, Zvezda može da prođe Milan! Uvek sam davao maksimum na terenu’

Popularni ‘Miloje’ se oglasio nakon utakmice.

-Dao sam maksimum od kada sam preuzeo klub. Odluku o tome da li ostajem ili idem daće uprava. Ja sam trener, radim sa fudbalerima. Naravno, želeo bih da nastavim da radim u Al Ahliju, ali kao što sam rekao, to ne zavisi od mene – poručio je Milojević.

0
0

1 Komentara

  1. Kako Milojević može ispuniti nečiji uslov?! Dovoljno je da se setimo kako je Zvezda igrala dve godine u grupnim fazama LŠ. Redovno smo primali “petarde” i “šestarde”, bilo gde da smo igrali u Beogradi ili u gostima. Zvezdina taktika je bila “4+6+0”, odnosno “parkirani zglobni autobus u šesnaestercu”, a on je često isticao kako voli da je okružen sa igračima od poverenja, a ti igrači od poverenja su bili pravi puževi u srpskom fudbalu (Milijaš, Savić, Stojković). Zamislite trenera koji hoće sa sporim igračima da igra u Evropi! Sada se ispostavlja da su oni koji su doveli Milojevića posle takvih partija Zvezde, pravi slepci za fudbal!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter