0
Evroliga

FOTO: Twitter

NIKOLA KALINIĆ: ‘Želeli smo da se revanširamo Zvezdi’

Objavljeno: 15.01.21 u 23:50

Košarkaši Valensije savladali su Crvenu zvezdu sa 91:71 u utakmici 20. kola Evrolige, a jedan od najboljih pojedinaca na parketu bio je Nikola Kalinić.

Bivši korarkaš Crvene zvezde, a sada član španskog tima je sa 14 poena i sedam asistencija bio jedan od najboljih u timu pobednika.

– Zvezda nije imala milosti prema nama u Beogradu, želeli smo revanš i dobili smo ih, tako je to u sportu. Izgubili smo tri meča zaredom i želeli smo da se vratimo na stazu pobeda. Uspeli smo, odigrali smo veoma dobrih 40 minuta, sa dosta energije, visoke koncentracije, to je bilo dovoljno ovog puta – kaže Kalinić.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

On očekuje još bolje igre u nastavku takmičenja.

– Sledeće nedelje igramo sa Asvelom, to je lepa prilika da nastavimo sa pobedama. Izgubili smo neke mečeve ranije, nismo igrali tako agresivno i jako kao što je trebalo, ali nadamo se da ćemo naučiti na greškama i da ćemo biti bolji na sledećim mečevima – dodao je srpski košarkaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter