0
Domaći fudbal

NESUĐENO ZVEZDINO POJAČANJE: ‘Mogao sam više, morao sam još da radim!’

Objavljeno: 15.01.21 u 15:25

Makeda o svojoj dosadašnjoj karijeri.

Mnogi su mu predviđali veliku karijeru u jednom od najvećih svetskih klubova (Mančester Junajted), ali život i njegovi nastupi odveli su ga na drugu stranu. Federiko Makeda otvoreno je govorio o svojoj karijeri.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Dan ranije sam razgovarao sa prijateljima u Rimu i rekao im da će se nešto dogoditi. Rekao sam im da ću dići Old Traford u vazduh. Bilo je ludo. Došao sam na utakmicu sa velikim samopouzdanjem, znajući da će se dogoditi nešto magično. Bilo je bolje nego što sam očekivao. Ponekad me označe na video snimcima na Instagramu. To više nema isti efekat, ali je uvek zadovoljstvo videti.’ – prisetio se utakmice sa Aston Vilom, kada je doneo pobedu Mančesteru.

‘Mogao sam više. Radio sam sa neverovatnim timom i osećam kao da sam i sam kriv što sam ’propao’. Način na koji sam igrao, kako sam se brinuo o sebi, svom životu. Nisam igrao i tražio sam izgovore za to. Trebalo je više da radim.’ – zaključio je Makeda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter