0
Evrokup

FOTO: Twitter screenshot/KK Mornar Bar

MIHAILO PAVIĆEVIĆ: „Ovakva završnica nije dobra za moje srce, kao ni za srce svih navijača Mornara!“ (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.21 u 14:50

Strateg Barana bio je sretan posle velikog trijumfa!

Mihailo Pavićević  bio je zadovoljan posle trijumfa njegove ekipe u prvom kolu TOP 16 faze Evrokupa. Mornar je kao gost slavio protiv Gran Kanarije rezultatom 102:100.

Iskusni strateg se osvrnuo na završnicu meča gde ne njegova ekipa prokockala deset poena prednosti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

– Čestitam igračima na velikoj pobedi koju su ostvarili protiv izuzetno kvalitetne Gran Kanarije u gostima. Ostvarili smo još jedan podvig, ali apelujem na momke koje vodim da više ne rade stvari koje su radili u završnici meča, jer to nije dobro za moje srce, kao ni za srca svih navijača Mornara i ljubitelja košarke u Crnoj Gori. Ipak, sada je sve u redu, sve je ispalo na neki način i lepše. Imali smo deset poena prednosti u završnici, govorio sam mojim igračima da ostanu fokusirani jer se Gran Kanarija neće predati. Tako je i bilo. Umalo nismo izgubili utakmicu koju smo imali u rukama i u kojoj je prednost uglavnom bila na našoj strani. Na kraju smo uspeli da stignemo do podviga, okrećemo se novim iskušenjima koja nas očekuju, a od srca želim da se zahvalim svim ljudima iz Gran Kanarije na zaista divnom prijemu u domaćinskom ponašanju u protekla dva dana. Znaćemo i umećemo da se revanširamo na pravi način kada dođu u Bar – izjavio  je Mihailo Pavićević.

U narednom kolu Mornar dočekuje ekipu Andore. Meč je na rasporedu 20. januara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter