1
Ostali sportovi

FOTO: RS Srbije

SRBIJA PONOVO SLAVILA: Izabranici Tonija Đerone rutinski savladali reprezentaciju Grčke! (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.21 u 20:12

Srbija sjajna u Zrenjaninu!

Rukometaši Srbije su u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo na domaćem terenu u Zrenjaninu slavili protiv Grčke rezultatom 31:21(15:12).

Grčka je samo tokom prvog poluvremena uspevala da parira Srbiji gde su držali rezultatski priključak. Početkom drugog poluvremena izabranici Tonija Đerone su se odvojili na pet razlike i rutinski priveli utakmicu kraju.

Najveću prednost Srbija je imala na kraju utakmice kad je vodila 31:19.

Najefikasniji u timu Srbije bili su Radivojević sa 8 postignutih golova, a pratili su ga Marsenić i Kukić koji su po pet puta pogađali mrežu Grčke.

Meč je obeležio i sjajan potez Lazara Kukića.

Naš tim u narednom kolu gostuje Grčkoj, a meč je na rasporedu 29. aprila.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. Svidja mi se sto najzad nasa ekipa pocinje da lici na nesto ozbijnije. Izgleda da je strani selektor doneo najzad poboljsanja i da je objasnio nasim igracima da se rukomet promenio u odnosu na pre 30-40 godina. Jedino mi nije jasno kad na nekih 25 sekundi do kraja gde imamo 11 razlike, zasto igramo bez golmana i zavrsavamo napad tako brzo? Posledica je da smo primili gol, a mozda gol razlika bude kljucna. Mogli smo da drzimo loptu do kraja, da sutnemo na par sekundi pre isteka, bez ikakvog rizika.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter