0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

AKSEL BAKAJOKO: ‘Zvezda je šansa koja se pruža jednom u životu’

Objavljeno: 10.01.21 u 11:57

Pred početak zimskih priprema predstavljeno je prvo pojačanje Crvene zvezde – Aksel Bakajoko, francuski krilni napadač koji je sa crveno-belima potpisao ugovor na tri i po godine.

– Igrao sam u Crvenoj zvezdi u Parizu, radi se o francuskom klubu. Međutim Crvena zvezda, klub u koji sam došao je na znatnom većem nivou i mnogo je poznatiji u Evropi – istakao je Aksel Bakajoko.

On nije krio da je interesovanje Crvene zvezde za njega bila vest kojoj se izuzetno obradovao.

– Kada sam čuo da se Crvena zvezda interesuje za mene nisam oklevao, znao sam da se radi o velikom klub i da je to šansa koja se pruža jednom u životu. Srećan sam što sam došao ovde, kao što sam rekao – nisam oklevao.

PROČITAJTE JOŠ: DEJAN STANKOVIĆ O POJAČANJIMA I CILJEVIMA ZVEZDE: Trener crveno-belih otkrio stanje Aleksandra Kataija!

Osvrnuo se novi igrač crveno-belih i na predstojeći duel šesnaestine finala Lige Evrope, koji će Crvena zvezda odigrati protiv Milana.

– Očekuje nas veliki meč, i u okviru tog duela ću imati priliku da se što pre uklopim u ekipu. Radujem se što ćemo igrati u Milanu, naročito što ću se vratiti na ‘San Siro’, jer sam igrao u Interu. Veoma se radujem tom meču i potrudiću se da dam svoj maksimum.

Istakao je Aksel Bakajoko da je o Zvezdi čuo samo lepe stvari, kao i da je imao priliku da se posavetuje sa bivšim saigračem i nekadašnjim fudbalerom crveno-belih Milanom Vilotićem.

– Svakako Vilotića smatram starijim bratom, puno mi je pomogao. Pričao mi je o Crvenoj zvezdi i imao samo reči hvale. Bio mi je od velike pomoći kada sam donosio odluku da dođem ovde.

Francuz nije krio da mu najviše odgovara pozicija krilnog napadača, ali i istakao da se i na ostalim delovima terena odlično snalazi.

– Još uvek ne znam na kojoj poziciji ću igrati, na treneru je da odluči. Najbolje se snalazim u napadu, volim da igram na krilnoj poziciji, ali ću biti srećan na koju god me poziciju me trener stavi – zaključio je Bakajoko koji je zadužio dres sa brojem sedam.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter