0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ O POJAČANJIMA I CILJEVIMA ZVEZDE: Trener crveno-belih otkrio stanje Aleksandra Kataija!

Objavljeno: 10.01.21 u 11:15

Trener fudbalera Crvene zvezde, Dejan Stanković, izvršio je prozivku za drugi deo sezone u Superligi Srbije i Ligi Evrope.

Stanković može da računa na 31 fudbalera, a pred start priprema govorio je o pojačanjima, ciljevima kluba, ali i zdravstvenom stanju Aleksandra Kataija.

Koji su ciljevi?

– Ostaju isti. Završili smo prvo poluvreme, ne treba da se opustimo. Volim da kažem da moramo da držimo gard visoko, očekuje nas paklen ritam u februaru i martu. Tada može sve da se odluči.

Pod lupom je i zdravstvena situacija sa Aleksandrom Kataijem.

– Izaći će sa nama na teren, ali ostaće u Beogradu na daljem oporavku. Očekujemo da se u februaru riključi, detalje moramo da vidimo sa lekarskim timom. Oporavak mu ide fenomenalno i optimisti smo.

Za sada su stigla dva pojačanja – Aksel Bakajoko iz Intera i povratnik Slavoljub Srnić.

– Zadovoljan sam onim što imamo. Bakajoko je brz, dobar igrač i može da napravi razliku. Radimo na dovođenju dobrog ofanzivca, gledamo da uradimo ono što je najbolje za Zvezdu.

U kom segmentu Crvena zvezda može da se poboljša?

– U svakom. Takva je grupa momaka da žele sami da napreduju iz dana u dan. Dosta smo utakmica odigrali, umor je činio svoje, verujem da možemo da . insistiraću na brzoj tranziciji i razbijanju defanzivnog bloka.

Februar je zakazan za spektakl sa Milanom u šesnaestini finala Lige Evrope.

– Milan je prvi na tabeli, uz mnogo problema sa koronom i zdravstvenim biltenom. Sa pravom je prvi, ima do te utakmice još 40 dana… Bitno je da se dobro spremimo. Pratimo Milan, nema mnogo iznenađenja, Pioli im je doneo samopouzdanje i ojačao ih mentalno – zaključio je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter