1
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA POSLE UTAKMICE SA FENEROM: Svima je merena temperatura i vršena dezinfekcija! (FOTO)

Objavljeno: 08.01.21 u 13:08

Crvena zvezda se oglasila saopštenjem dan posle utakmice sa Fenerbahčeom.

U javnosti se pojavila fotografija gde se na tribinana Pionira nalazi stotinjak navijača, iako je na snazi zabrana okupljanja zbog korona virusa, a tim povodom se oglasio i doktor Srđa Janković.

Na društvenim mrežama se može videti da tribine nisu bile prazne kao što je naloženo od strane kriznog štaba Vlade Republike Srbije.

Crvena zvezda navodi da su na utakmici prisustvala  183 navijača i da u taj broj spadaju i članovi uprave kluba. Navodi se da je svakome pri ulasku merene temperatura i vršena dezinfekcija ruku i nogu.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda mts u cilju sprečavanja bilo kakvih daljih spekulacija i senzacionalizma, obaveštava javnost da je utakmici 18.kola Evrolige sa Fenerbahčeom prisustvovalo tačno 183 ljudi.

U tu brojku „gledalaca“ spadaju članovi uprave KK Crvena zvezda: Skupštine, predsedništva, Upravnog odbora ,članovi komisija i članovi sponzorskog pula kluba.

KK Crvena zvezda mts podseća da je kapacitet hale „Aleksandar Nikolić“ 8000 mesta, a prostom računicom na broj prisutnih dolazimo do „ispunjenosti“ kapaciteta od 2,29 posto?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

U skladu sa svim merama zaštite od COVID – 19, kao i pred svaku utakmicu, svakome ko je ulazio u halu po spisku, merena je temperatura i vršena je dezinfekcija ruku i nogu. Svi prisutni su posedovali maske ili su im dodeljivane na ulasku u dvoranu.

Konačno, pojedine slike uz zlonamerne komentare koji pokušavaju da iskoriste „slučaj“ koga nema u nekakve političke svrhe, neka „kite“ svoje profile tim slikama i prestanu da prave slučajeve tamo gde ih nema.

KK Crvena zvezda mts neće se više oglašavati ovim povodom, i kao i do sada strogo će se pridržavati svih protokola u organizaciji evroligaških utakmica, a u skladu sa merama Republike Srbije.

KK Crvena zvezda koristi ovu priliku da još jednom u ime svih: uprave kluba, trenera i stručnog štaba, igrača i zaposlenih čestita Božićne praznike!

Mir Božiji – Hristos se rodi!

0
0

1 Komentara

  1. Pa sto ih bar niste razdvojili na cele tribine nego nagurali jedni na druge Hahaha, dzabe od 8000 mesta kad svi sede na jednoj strani

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter