in ,

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA POSLE UTAKMICE SA FENEROM: Svima je merena temperatura i vršena dezinfekcija! (FOTO)

FOTO: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda se oglasila saopštenjem dan posle utakmice sa Fenerbahčeom.

U javnosti se pojavila fotografija gde se na tribinana Pionira nalazi stotinjak navijača, iako je na snazi zabrana okupljanja zbog korona virusa, a tim povodom se oglasio i doktor Srđa Janković.

Na društvenim mrežama se može videti da tribine nisu bile prazne kao što je naloženo od strane kriznog štaba Vlade Republike Srbije.

Crvena zvezda navodi da su na utakmici prisustvala  183 navijača i da u taj broj spadaju i članovi uprave kluba. Navodi se da je svakome pri ulasku merene temperatura i vršena dezinfekcija ruku i nogu.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda mts u cilju sprečavanja bilo kakvih daljih spekulacija i senzacionalizma, obaveštava javnost da je utakmici 18.kola Evrolige sa Fenerbahčeom prisustvovalo tačno 183 ljudi.

U tu brojku „gledalaca“ spadaju članovi uprave KK Crvena zvezda: Skupštine, predsedništva, Upravnog odbora ,članovi komisija i članovi sponzorskog pula kluba.

KK Crvena zvezda mts podseća da je kapacitet hale „Aleksandar Nikolić“ 8000 mesta, a prostom računicom na broj prisutnih dolazimo do „ispunjenosti“ kapaciteta od 2,29 posto?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

U skladu sa svim merama zaštite od COVID – 19, kao i pred svaku utakmicu, svakome ko je ulazio u halu po spisku, merena je temperatura i vršena je dezinfekcija ruku i nogu. Svi prisutni su posedovali maske ili su im dodeljivane na ulasku u dvoranu.

Konačno, pojedine slike uz zlonamerne komentare koji pokušavaju da iskoriste „slučaj“ koga nema u nekakve političke svrhe, neka „kite“ svoje profile tim slikama i prestanu da prave slučajeve tamo gde ih nema.

KK Crvena zvezda mts neće se više oglašavati ovim povodom, i kao i do sada strogo će se pridržavati svih protokola u organizaciji evroligaških utakmica, a u skladu sa merama Republike Srbije.

KK Crvena zvezda koristi ovu priliku da još jednom u ime svih: uprave kluba, trenera i stručnog štaba, igrača i zaposlenih čestita Božićne praznike!

Mir Božiji – Hristos se rodi!

Diskusija

Odgovorite
  1. Pa sto ih bar niste razdvojili na cele tribine nego nagurali jedni na druge Hahaha, dzabe od 8000 mesta kad svi sede na jednoj strani

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PROŠLE SEZONE IGRAO LIGU ŠAMPIONA SA ZVEZDOM: Brazilac potpisao za klub koji se takmiči u petoj ligi! (FOTO)

U VOJVODINI JE PREDSTAVLJEN NOVI SPORTSKI DIREKTOR: Milan Kosanović – „Ja sam Vojvodini preporučio Nenada Lalatovića!“ (VIDEO)