0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

POL POGBA: ‘Igrati za Junajted nikada nije lako! Ovde su pobede lepše’

Objavljeno: 07.01.21 u 18:16

Jasna poruka istaknutog reprezentativca Francuske.

Mančester Junajted je u sredu izgubio od gradskog rivala Sitija u polufinalu Liga kupa. Bez obzira na velike probleme sa COVID-19 virusom, izabranici Pepa Gvardiole su savladali Junajted. Pol Pogba ističe da je njegov tim zadovoljan rezultatima u domaćem šampionatu. Junajted zauzima 2. mesto sa 33 poena, koliko ima i prvoplasirani Liverpul.

-Igrati za Mančester Junajted nikada nije lako, očekivanja su uvek velika. Ali su zbog toga pobede lepše. Više vrede kada prođete kroz težak period-rekao je Pogba.

PROČITAJTE JOŠ:GENERACIJA RADOMIRA ANTIĆA-MILOŠ KRASIĆ ZA HotSport: ‘Selektor je želeo da izgradimo prepoznatljiv stil igre! Bufon i Del Pjero su dva velika čoveka i igrača’

-Nemamo vremena da budemo razočarani. Prebolećemo ovaj poraz. Iz ovakvih utakmica se uči. Zahvaljujući ovome ćemo napredovati, bićemo bolji i ostvarićemo bolji rezultat u narednom meču. Imamo dobre rezultate u Premijer ligi, idemo dalje – zaključio je reprezentativac Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter